INDOOR & OUTDOOR
Of je nu een feest geeft indoor of outdoor een feestweek of een groot dance-event voor 30.000 man de mogelijkheden zijn eindeloos. Twijfel je neem dan gewoon via info@synergyeventrecaps even contact op en vraag naar de mogelijkheden voor jouw feest

DJ RECAPS
Hier streeft Syngery er naar om een zo compleet beeld te vormen van een aankomend of al bekendere artiesten en zijn set tijdens een evenement. Of het een groot of klein evenement is maakt niet uit. Het is weer een stukje werk voor op je socials. 

 

EVENEMENTEN RECAP
Het zegt het eigenlijk al dit is een recap van een compleet evenement. Tuinfeest, Feestweek, Groot Indoor of Outdoor event. Van artiesten tot danseressen tot aan vuurwerk alles wordt vastgelegd. Uiterlijk na 48 uur verschijnt de recap dan online en kunnen we allemaal terug kijken.

Vaak denkt men hoezo gratis! Dit is altijd mijn kracht geweest voor wie dan ook, het doet niet af aan het beeldmateriaal of kwaliteit, want door de creativiteit bij onszelf komt er altijd een video uit waar je vol trots naar terug kan kijken. Of het nu indoor is outdoor een klein gezellig binnenfeestje, tuinfeestje, huisfeestje of een mega event met 30.000 mensen samen maken we er een compleet te gek feest van waar wij dan voor zorgen dat je er nog lang naar terug kan kijken.